søndag den 7. juli 2013

Dag 14. 54 km. 403 Total. Kristianopel.

Det er sommer , det er sol og det er søndag.... (Henrik vejr ;)  ! Det kunne tydeligt mærkes på alle de både der var på vandet - vi siksakkede hele vejen ud i skærgården fra morgenstunden..
Bøffede et par gange med ruten. ..stol aldrig på hverken kort el. Gps.Set flere sæler , tvunget tusindevis af Canadagæs på vingerne..sorry , men Skulle ind at tisse og ville ikke træne med 'den gyldne regnbue' ud over kanten..

Det største var her ,lige inden jeg går i land i et af de utallige fuglebeskyttelse områder , der er sommetider også får.Lige pludselig letter det ene 'får' og deler sig i to..!? To gigantiske Havørne , på størrelse med kalkuner og vinger så store som skabslåger....altid betagende.
Det var stort og tro mig ! De letter med små lam....Et i hver klo..;)
Er gået i land et fedt sted og de er sjældne på denne kyststrækning.Kajakken fået en del patina af alle de sten..:( umuligt at undgå - det er ren 'Blokmark' over som under vandet !
24 grader vises nu , men det er jo også sent på dagen...fedt ;)
/H

Se "The eagles - Hotel california - HQ" på YouTube

2 kommentarer:

  1. Det var godt de ikke slog sig sammen og tog både dig og kajakken :-)
    Det må have været fedt, så er det man ønsker at man kunne tage billeder med øjnene og ikke skal hen og lede efter et kamera.

    SvarSlet
  2. Hey Pall,
    Yep , der ville jeg godt have haft et kamera.Det specielle var afstanden ! Max. 50 m og de satte sig bare igen efter lige at glide 5m med vinden...hold da k... de var store og flotte ,normalt et de jo ret sky , men de her var kolde :)
    /H

    SvarSlet